Φιλική ήττα από τη Βιτσένζα

Την ήττα με σκορ 1-0 από τη Βιτσένζα γνώρισε η Καλλονή στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους που διεξήχθη στο στάδιο Ρομέο Μέντι της ομώνυμης πόλης.

Την ήττα με σκορ 1-0 από τη Βιτσένζα γνώρισε η Καλλονή στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους που διεξήχθη στο στάδιο Ρομέο Μέντι της ομώνυμης πόλης. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης «πλήρωσε» το νωθρό ξεκίνημα της αφού δέχθηκε γκολ μόλις στο 10’ από τον Γκατο έπειτα από αμυντική αδράνεια. Στο υπόλοιπο παιχνίδι βελτίωσε αισθητά την εικόνα της, περιόρισε αρκετά την ιταλική ομάδα και είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση με σουτ του Ελλακόπουλου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι να τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια. 

Όντως κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι με την ανάλογη προσπάθεια στη συνέχεια θα μπορεί η ομάδα να στηρίζεται και σε αυτούς. Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα και έχοντας κατανοήσει οι παίκτες μας τον τρόπο που θέλουμε να επιτιθόμαστε και να αμυνόμαστε, στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε το βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Καλλονή: Χογκ (46′ Δαύκος), Αντέτζο (60′ Γιώργου), Τσαμπούρης (54′ Βαλιός), Κρολ (46′ Ουνγιαλίδης), Ούκα (70′ Αναστασιάδης), (70′ Χατζηδημητρίου), Γιουκαρής (46′ Μανούσος), Γεωργίου (46΄Κειτά), Ελλακόπουλος (75′ Λαμπράκης)

Βιτσένζα: Μαρκόνε, Σαμπρίσι, Μαντονάβι, Ντ’ Ελία, Γκαζιαρντίνι, Τσινέλι, Βίτα, Πετινάρι, Γκατο, Μπελόγκραβιτς, Ελ Χασνί.

Στον πάγκο: Μαγκρι, Πινατο, Σμπρίσα, Κορτίκια, Γκορα, Τσετσονέλο, Τσιακομέλι, Ραίτσεβιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.