Αναμονή για τον Μπουονανότε

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα αποκτηθεί τελικά ο Ντιέγκο Μπουονανότε από την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που εξετάζει και η περίπτωση του Λούκα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα αποκτηθεί τελικά ο Ντιέγκο Μπουονανότε από την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που εξετάζει και η περίπτωση του Λούκα. Η Ένωση περιμένει από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να μείνει ελεύθερος από τη Γρανάδα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία των δυο πλευρών και να υπογράψει ο παίκτης τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη αναμένεται να φτάσουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και πως ο παίκτης θα φορέσει τελικά τα κιτρινόμαυρα. Ο 27χρονος παίκτης περιμένει να εισπράξει το ποσό της αποζημίωσης από την ισπανική ομάδα, πριν μετακομίσει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και για την απόκτηση του Λούκα. Ο παίκτης της Κρισιούμα φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». Ο 25χρονος παίκτης φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Ένωσης, στους οποίους εμφανίστηκε θετικός για τη μετεγγραφή του. 

Τέλος, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, στο προσεχές μέλλον. Ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ενώ δε είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού περιοχής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.