Θερμή υποδοχή για τον Ντιέγκο

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα στις 20:40 το απόγευμα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα στις 20:40 το απόγευμα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο αναμένεται να έχει χρονική διάρκεια δυο ετών. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, για τη σπουδαία μετεγγραφή της ομάδας τους.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βλέπει την ΑΕΚ ως μια ευκαιρία να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, μετά το πέρασμά του από τη Γρανάδα. Τις προσεχείς ημέρες, ο Μπουονανότε θα τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Αργεντινός θα ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού, το προσεχές χρονικό διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.