Ο ΠΑΟΚ «ακτινογραφεί» τη Μπρόντμπι

Την «ακτινογραφία» της προσεχούς του αντιπάλου στα πλέι - οφ του Γιουρόπα Λιγκ Μπρόντμπι έκανε ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Την «ακτινογραφία» της προσεχούς του αντιπάλου στα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ Μπρόντμπι έκανε ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Αναλυτικά το scouting report των Δανών:

«Την Κυριακή (16.08) η Μπρόντμπι δίνει τον τελευταίο της αγώνα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα Play Offs του Europa League. Αντίπαλος της η Βίμποργκ, σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση που θα παρακολουθήσει από κοντά ο αναλυτής αντιπάλων του ΠΑΟΚ, Γιούριτσα Βούτσκο.

Οι Δανοί το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, κάτι που φαίνεται στ’ αποτελέσματα, αφού έχουν να σημειώσουν νίκη από τις 16.07 όταν είχαν επικρατήσει 0-1 της Μπερόε εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Δανοί το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, κάτι που φαίνεται στ’ αποτελέσματα, αφού έχουν να σημειώσουν νίκη από τις 16.07 όταν είχαν επικρατήσει 0-1 της Μπερόε εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σ’ αυτά τα επτά παιχνίδια ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Τόμας Φρανκ έδειξε πως προσπαθεί να μοντάρει την ομάδα του χρησιμοποιώντας έναν βασικό κορμό 7-8 ποδοσφαιριστών κι ανάλογα τον αντίπαλο πραγματοποιεί 3-4 αλλαγές κυρίως στον μεσοεπιθετικό τομέα με τους Έρικσον, Ελμάντερ, Σβαρτς, Χιουλσάγκερ, Ρασάνι, Πίρι να εναλλάσσονται στην 11άδα.

Οι… σταθερές της Μπρόντμπι είναι οι Ντούμιτς, Λάρσον, Ντουρμίσι στην άμυνα με τον Αλμπρεχτσεν να έχει καθιερωθεί μετά τον τραυματισμό του Άγγερ, οι Ερνσκοφ, Χολστ στο κέντρο κι ο Πούκι στην επίθεση. Βασικότατος ήταν κι ο τερματοφύλακας Χραντέτσκι, ο οποίος πουλήθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για να καλύψει το κενό αποκτήθηκε από την Οντένσε ο έμπειρος Μαντς Τόπελ, ο οποίος δεν έχει ακόμα αγωνιστεί, αφού στο προηγούμενο ματς με τη Ράντερς την εστία υπερασπίστηκε ο Φρέντερικ Ρένοβ, ο οποίος επίσης είναι καινούριος στην ομάδα.

Στους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος αυτοί που δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής είναι οι Λάρσον, Πίρι, Πούκι, ενώ βασικοί σε όλα τα ματς ξεκίνησαν και οι Έρνσκοφ, Ρασάνι. Αντιθέτως, ο μεγάλος Γιόχαν Ελμάντερ έχει αγωνιστεί μόλις 72’ με τον προπονητή της Μπρόντμπι να τον διαχειρίζεται προσεκτικά και να προτιμά να τον χρησιμοποιεί στα ευρωπαϊκά ματς προκειμένου να προσδίδει εμπειρία στην ομάδα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.