Νίκησε αλλά δεν ενθουσίασε

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 του Βατανιακού σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιτοχωρίου χάρη στα τέρματα που πέτυχε ο Β. Παπαδόπουλος, χωρίς ωστόσο να πείσει με την εμφάνιση του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 του Βατανιακού σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιτοχωρίου χάρη στα τέρματα που πέτυχε ο Β. Παπαδόπουλος, χωρίς ωστόσο να πείσει με την εμφάνιση του.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου και να απειλήσουν με τον Λόρενς μόλις στο 13ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κατερίνης αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα χωρίς όμως επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή και έχασε μεγάλες ευκαιρίες  για να ανοίξει το σκορ με τους Κάτσε (27′) και Αποστολόπουλο (44′ δοκάρι).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους και άλλαξε τη διάταξη της ομάδας σε 3-5-2. Ο «Δικέφαλος του βορρά» πίεσε και έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η πίεση των παικτών του Γιώργου Δώνη καρποφόρησε στο 72′ όταν ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Βατανιακού και να ανοίξει το σκορ.

Στο 80′ ο Βατανιακός προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ του Παπαδόπουλου, όμως το σουτ του Τζιώρα από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από την εστία του Γιακουμή. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και πάλι. Ο Γεωργιάδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε στον επερχόμενο Παπαδόπουλο και ο νεαρός άσος με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 84′ οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα, όμως του σουτ του Κίτσιου έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Παπαδόπουλο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βατανιακού και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Βατανιακός: Παπαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Βαρτζιώτης, Κόλα (Γιαννούλης 55΄), Πλανδάρης (Τριανταφυλλίδης 51΄), Τσιώμης, Ποτουρίδης (Μετενίδης 60΄), Τσιταλέρης, Μανίκας, Σιδηρόπουλος (Τσιτλακίδης 46΄), Τζιώρας.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (Γιακουμής 46΄), Λίνο (Δεληγιαννίδης 63΄), Αποστολόπουλος, Στάμου, Ετο, Κάτσε (Κιόσε 63΄), Γκαρσία (Παναγιωτούδης 46΄), Γεωργιάδης, Λόρενς, Δεμιρτζόγλου (Κίτσιου 46΄), Γιάννου (Β. Παπαδόπουλος 56΄)
Στον πάγκο οι: Γιακουμής, Κιόσε, Β. Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.