“Κιτρινόμαυρος” ο “Νάνος”

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε μεταβεί από το πρωί του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Ένωσης, τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και αφού δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, έβαλε την υπογραφή του και έγινε και τυπικά παίκτης της Ένωσης. Το συμβόλαιο θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μαζέψει το προσωπικά του αντικείμενα και θα επιστρέψει εντός της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Μπουονανότε δε θα αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής, κόντρα στην Ίντερ στην Ιταλία.

Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 1988 στην πόλη Τεοντελίνα της επαρχίας του Σάντα Φε. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη φημισμένη Ρίβερ Πλέιτ και το 2011 ήρθε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Μάλαγα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, δόθηκε δανεικός στη μεξικανική Πατσούκα (2014) και στην αργεντίνικη Κίλμες (2015).

Ο Αργεντικός μεσοεπιθετικός ήταν μέλος της ομάδας της χώρας του που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Την ίδια χρονιά κατέκτησε με τη Ρίβερ Πλέιτ το πρωτάθλημα Κλαουσούρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.