Στοχ: «Μιλάω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποκάλυψε πως ο βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει στην Τούμπα, μετά από ένα χρόνο.

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποκάλυψε πως ο βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει στην Τούμπα, μετά από ένα χρόνο. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ συμπλήρωσε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Μπούρσασπορ. Οι Τούρκοι θεωρούν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δύσκολα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και πως θα παραμείνει στη γειτονική χώρα, φορώντας τη φανέλα της Μπούρσασπορ.

Ο Στοχ τόνισε στον Τύπο της γειτονικής χώρας: «Η Φενέρμπαχτσε μου είπε ότι θα είναι καλύτερο να φύγω. Είναι δύσκολο για μένα να το ακούω ξανά. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος με περιμένει και θα είμαι ευτυχισμένος ξανά. Αυτά που έγραψα παρεξηγήθηκαν. Η ομάδα δεν με στέλνει κάπου, ούτε με έδιωξε. Απλά μου είπαν ότι δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες στη Φενέρμπαχτσε. Έτσι κι εγώ κοιτάω το μέλλον μου και συζητάω με ομάδες που με θέλουν όπως ο ΠΑΟΚ και η Μπούρσασπορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.