Κοντά σε Ντε Λα Μπέγια ο Ολυμπιακός

Άλλο ένα μεταγραφικό χτύπημα φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με τον αριστερό μπακ Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Άλλο ένα μεταγραφικό χτύπημα φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με τον αριστερό μπακ Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον 29χρονο Ισπανό για συμβόλαιο 2-3 σεζόν, με ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ. Για την πρόταση του Ολυμπιακού έχει ενημερωθεί από τον εκπρόσωπο του παίκτη και ο τεχνικός των Βάσκων Ντέιβιντ Μόγιες, που δεν φαίνεται να κρατά αρνητική στάση για την παραχώρησή του. Έτσι το μόνο που μένει είναι οι Πειραιώτες να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν για τη μετακόμιση του παίκτη στην Ελλάδα, καθώς το συμβόλαιό του με τους Βάσκους ισχύει έως το 2018. 

Ο Ντε Λα Μπέγια, γεννήθηκε στις 2/12/1985 και έχει ύψος 1.83 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γραμενέτ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ Β’, Βιγιαρεάλ Β’ και Σεβίλλη Β’, πριν μετακομίσει στη Σοσιεδάδ το 2009.

Συνολικά στο Σαν Σεμπαστιάν έχει 157 συμμετοχές με έξι γκολ, ενώ πέρσι έπαιξε 23 ματς με 1 γκολ, αυτό στο ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Νουέβο Σαν Μαμές (1-1). Επίσης, ο παίκτης πέρσι είχε στο ενεργητικό του δύο ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.