Ατομικό για Μπουμσόνγκ και Βελάσκες

Με τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Σο να υποβάλλεται σε θεραπεία, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη. Στην Παιανία ο Αλαφούζος. Ομιλία Φερέιρα.

Με τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Σο να υποβάλλεται σε θεραπεία, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, στο ματς με την Τότεναμ και να πάρουν μια νίκη, η οποία θα τους τονώσει την ψυχολογία και θα τους δώσει το δικαίωμα να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος, με ηρεμία.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, μίλησε στους παίκτες του και τους συνεχάρη για την προσπάθεια τους, στην αναμέτρηση με την Τότεναμ:

“Μπράβο για την προσπάθεια. Θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά είμαι ικανοποιημένος που παλέψατε μέχρι το τέλος. Αυτός ο βαθμός ήταν σημαντικός. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αν είμαστε όπως χθες και στα επόμενα παιχνίδια τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν για όλους μας”, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός που είδε όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τους Λονδρέζους να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και δίτερμα.

Η προετοιμασία των «πράσινων» θα συνεχιστεί το Σάββατο με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», με τους Φορναρόλι, Σπυρόπουλο και Σισοκό να διεκδικούν δυο θέσεις.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους Ζεσουάλδο Φερέιρα και Κώστα Ελευθεράκη. Το κλίμα στην Παιανία είναι εμφανώς καλύτερο από τις προηγούμενες ημέρες, μετά την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.