Δικαιούται να ελπίζει…

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες, αλλά στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να... ορθοποδήσει.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες, αλλά στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να… ορθοποδήσει. Το 1-1 με τους Άγγλους είναι θετικό αποτέλεσμα για τους “πράσινους” που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μετά την ήττα από τη Μάριμπορ στην πρεμιέρα. Σημαντικότερη όλων, ωστόσο, είναι η αντίδραση της ομάδας του Φερέιρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί η Τότεναμ να μην “καιγόταν”, δεν θα την και… στεναχωρημένη όμως αν έφευγε από την Αθήνα με τη νίκη. Με την είσοδο του Σισοκό στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός άλλαξε πρόσωπο και αυτό πιστώνεται και στον προπονητή του. Προσπάθησε να γίνει απειλητικός και ανακάτεψε την άμυνα των “σπιρουνιών” με τον Αφρικανό, τη στιγμή που όλη η ομάδα έδειξε να ανταποκρίνεται καλύτερα στο 4-2-3-1.

Το γκολ που σημείωσε ο Τοτσέ είναι σημαντικό και για την ψυχολογία του Ισπανού επιθετικού, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον… δημιουργό, Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί ακόμη να προσφέρει στο “τριφύλλι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.