Μπορούσαν τη νίκη στην Αρσεναλ οι Νέοι του Ολυμπιακού

Σε τροχιά πρόκρισης βρίσκονται οι Νέοι του Ολυμπιακού που έφυγαν από την έδρα της Αρσεναλ με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Σε τροχιά πρόκρισης βρίσκονται οι Νέοι του Ολυμπιακού που έφυγαν από την έδρα της Αρσεναλ με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο Μπάρνετ, στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 από την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του NextGen Series.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού, μάλιστα, μπορούσαν στο τέλος να πάρουν ακόμα και τη νίκη, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν! Έφτασαν, ωστόσο, τους 5 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και μπορούν, πλέον, να σκέφτονται για τα καλά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Στο 5′ ο Ιωαννίδης έκανε καλό μπάσιμο στην περιοχή και σουτ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Λυκογιάννης είχε ένα καλό φάουλ στο 25′, αλλά ο Κουκ έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα! Στο 26′ ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έχασε την ευκαιρία για το γκολ. Στην επανάληψη η Άρσεναλ είχε καλή ευκαιρία με τον Τόλμαν, ο οποίος στο 55′ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Βλάχου, έπειτα από την προσπάθειά του.

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» σε αυτή την ευκαιρία με μία καλή δική του, στο 62′. Έπειτα από κόρνερ και δύο διαδοχικά «ερυθρόλευκα» σουτ προς την εστία του Κουκ, η μπάλα στρώθηκε στον Σούκια, ο οποίος όμως είδε και στο δικό του σουτ την μπάλα να σταματάει πάνω στα σώματα των αμυντικών. Η μεγαλύτερη ευκαιρία, όμως, για τον Ολυμπιακό να πάρει το ματς ήρθε στο 89′. Ο Ιωαννίδης μπήκε από αριστερά μόνος του στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ο Ολυμπιακός κρατά την εξαιρετική του εμφάνιση και το γεγονός ότι πέρασε αλώβητος από την έδρα της σπουδαίας Αρσεναλ, ενώ παράλληλα συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς στον έκτο όμιλο και διατηρεί σοβαρές ελπίδες πρόκρισης.

ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20: Κουκ, Μουγκάμπο, Άνγκχα, Γιενάρις, Μοντέρο, Χάτζροβιτς, Άισφελτ (65′ Τζέφρι), Τόραλ (72′ Χέιντεν), Άκπομ, Όλσον, Νάμπρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Εμ. Σιώπης, Δημ. Σιώπης (68′ Πασαλίδης), Βουτσιώτης, Ιωαννίδης, Σούκιας (65′ Παπασάβας), Λύρας (91′ Δημακάκος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.