“Παίζουν” στα ίσια Χάβος-Πάντιτς

Απόλυτη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μάκη Χάβο. Προσπάθεια για να έχει βοηθό του τον Δέλλα. Εναλλακτικές λύσεις Μπορμπόκης ή Παπαδόπουλος. Μίλησαν Δημητρέλος - Πάντιτς. Θετικός ο Σέρβος να αναλάβει και απαντάει αύριο στην Ένωση. 80 χιλιάδες ευρώ το μπάτζετ για προπονητή.

Απόλυτη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μάκη Χάβο. Προσπάθεια να έχει βοηθό του τον Δέλλα. Εναλλακτικές λύσεις Μπορμπόκης ή Παπαδόπουλος. Μίλησαν Δημητρέλος – Πάντιτς. Θετικός ο Σέρβος να αναλάβει και απαντάει αύριο στην Ένωση. 80 χιλιάδες ευρώ το μπάτζετ για προπονητή.

Μίλινκο Πάντιτς και Μάκης Χάβος βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ίδια αφετηρία για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ. Όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το novasports.gr άνθρωπος της ΠΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά το μεσημέρι με τον Σέρβο τεχνικό και του έκανε μια πρώτη κρούση για τον πάγκο της Ένωσης.

Πριν από λίγη ώρα μίλησε μαζί του και ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος τον ενημέρωσε με περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορεί να του προσφέρει αυτή τη στιγμή. Ο Πάντιτς εμφανίστηκε θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και δεσμεύθηκε να απαντήσει μέχρι αύριο Παρασκευή, αφού πρώτα συζητήσει την πρόταση με την οικογένειά του. Οι πληροφορίες μας θέλουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στον πρώην τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης β’.

Σε ότι αφορά στον Μάκη Χάβο, από το βράδυ της Τετάρτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ανδρέα Δημητρέλο και αυτό που υποστηρίζεται στην ΠΑΕ είναι ότι ίσως και να είχε “κλείσει” αν είχε δεχθεί ο Τραϊανός Δέλλας να είναι μαζί του στον πάγκο ως άμεσος συνεργάτης του. Προς το παρών συνεχίζονται οι προσπάθειες να πεισθεί ο Δέλλας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή της διοίκησης.

Σε περίπτωση που αρνηθεί, επόμενοι υποψήφιοι για βοηθοί του Μάκη Χάβου είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης είναι αυτός που πρότεινε τον Μάκη Χάβο στον Ανδρέα Δημητρέλο και κανόνισε ώστε να συναντηθούν οι δύο άνδρες το βράδυ της Τετάρτης.

Το novasports.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε συμβεί…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.