Κιθ Χάρις: “Είμαστε κοντά σε deal”

Ο Κιθ Χάρις με δηλώσεις του, άφησε να διαφανεί πως είναι πολύ κοντά η συμφωνία για την απόκτηση της ΑΕΚ και η σωτηρία της ομάδας.

Ο Κιθ Χάρις με δηλώσεις του, άφησε να διαφανεί πως είναι πολύ κοντά η συμφωνία για την απόκτηση της ΑΕΚ και η σωτηρία της ομάδας. Μάλιστα όπως τόνισε στις κινήσεις του επιβάλλεται να υπάρχει μυστικότητα και πως δεν μπορεί να κοινοποιήσει διάφορα στοιχεία.

«Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ», είπε στην εφημερίδα “Sportday” και συνέχισε: «Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη».

Στην συνέχεια τόνισε: «Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.