“Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το Τριφύλλι θα βρει απέναντι του την ισπανική Μάλαγα.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το Τριφύλλι θα βρει απέναντι του την ισπανική Μάλαγα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

“Ίσως κληρωθήκαμε με την πιο δύσκολη, από τους υποψήφιους αντιπάλους, ομάδα. Βέβαια, ξέραμε ότι στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν λογιζόταν ως φαβορί με κανέναν εξ αυτών, ενώ ο βασικός μας στόχος έχει ήδη επιτευχθεί εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα όμως το όνομα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαρύ, το ίδιο και η φανέλα της ομάδας μας. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι εμείς ήμασταν στους ισχυρούς και οι σύλλογοι που θεωρητικά αποτελούν φαβορί, στους αδυνάτους. Πιστεύουμε στους παίκτες και τον προπονητή μας, είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας μέσα στο γήπεδο και αισιοδοξούμε ότι, μαζί και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, με αφορμή την επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην Κύπρο: 

“Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανοίγει την πράσινη αγκαλιά της και περιμένει όλους τους Παναθηναϊκούς της Κύπρου για να γίνουμε ΕΝΑ. Την Κυριακή, με την ευκαιρία της επίσκεψης του τριφυλλιού στη Μεγαλόνησο, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εμπνευστές του εγχειρήματος, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Σωματείο, αλλά και να λάβουν κάποια συμβολικά αναμνηστικά δώρα (φανέλες, σορτς, κλπ).
Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού με την Ανόρθωση ο Γιάννης Αλαφούζος, παρουσία των κ.κ. Καμάρα, Κωνσταντίνου, Φυλακούρη και πιθανότατα του προπονητή της ομάδας, θα βρεθούν στα γραφεία επί της οδού Γρίβα Διγενή 44, σε μια εκδήλωση για ΟΛΟΥΣ τους Παναθηναϊκούς του νησιού.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε για τον Παναθηναικό ΜΑΣ και να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του και να γίνει ξανά όπως τον ονειρευόμαστε”.

Παράλληλα το Σωματείο ενημέρωσε ότι η διαδικασία αποστολής και παραλαβής καρτών μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.