Μαλεζάς: «Γιατί έφυγα»

Στους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από τον ΠΑΟΚ για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Μαλεζάς. Μιλώντας στην ιστοσελίδα derwesten ο διεθνής αμυντικός εξήγησε πως δεν ήταν μόνο οικονομικοί οι λόγοι αλλά κυρίως αγωνιστικοί.

Στους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από τον ΠΑΟΚ για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Μαλεζάς. Μιλώντας στην ιστοσελίδα derwesten ο διεθνής αμυντικός εξήγησε πως δεν ήταν μόνο οικονομικοί οι λόγοι αλλά κυρίως αγωνιστικοί:

«Αποχώρησα και για αγωνιστικούς λόγους. Έψαχνα για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και δεν είχα λόγο να αποδεχθώ την επέκταση του συμβολαίου μου με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να αναδειχθώ στη Φορτούνα σε ένα, χωρίς αμφιβολία, από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Η κίνηση μου να έρθω εδώ έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους».

Ο Μαλεζάς αναφέρθηκε και στην υποδοχή που του επεφύλαξαν στη Γερμανία: «Είναι εκπληκτικό το πόσο αποδεκτός είμαι εδώ και πόση βοήθεια έχω πάρει. Οι προπονήσεις είναι πιο γρήγορες και πιο δυνατές από ό, τι έχω συνηθίσει. Επίσης, η γυμναστική μου είναι σωστή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.