Σεϊταρίδης: “Χάρηκα για τον Μαυρία”

Με το γκολ που πέτυχε στη Σκοτία εναντίον της Μάδεργουελ ο Χάρης Μαυρίας έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Με το γκολ που πέτυχε στη Σκοτία εναντίον της Μάδεργουελ ο Χάρης Μαυρίας έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο τελευταίος, που είχε σκοράρει σε ηλικία 19 ετών και 9 μηνών απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα “Πράσινη” τόνισε ότι χάρηκε για τον συμπαίκτη του.

“Πάνω απ’ όλα του εύχομαι να είναι υγιής. Χάρηκα πολύ που με ξεπέρασε. Άλλωστε τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Του εύχομαι να με ξεπεράσει και σε άλλα επιτεύγματα. Ο Χάρης είναι ένα παιδί που διψά για ποδόσφαιρο. Αγαπά την ομάδα και δουλεύει σκληρά. Δεν έχω να τον συμβουλέψω κάτι. Είναι μια χαρά παιδί, προσγειωμένο, με καταπληκτικό χαρακτήρα. Να είναι γερός και να προπονείται με τον ίδιο ζήλο για να παίξει ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη”, είπε ο Σεϊταρίδης και συμπλήρωσε:

“Όταν έβαλε το γκολ στη Σκωτία, χάρηκα για δύο λόγους. Πρωταρχικά γιατί η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League σε ποσοστό 99%, με ένα καλό και καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα, και φυσικά γιατί είδα ένα νέο παιδί να πετυχαίνει γκολ ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Τον είδα να χαμογελά και να τρέχει με τα χέρια ψηλά, κάτι που με έκανε να χαρώ διπλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.