Με Καϊσερίσπορ ο Αρης

Με την τουρκική Καϊσερίσπορ του γνωστού μας, Σίλβα Κλέϊτον, θα αναμετρηθεί στις 18:30 ο Αρης στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό του παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους.

Με την τουρκική Καϊσερίσπορ του γνωστού μας, Σίλβα Κλέϊτον, θα αναμετρηθεί στις 18:30 ο Αρης στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό του παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πράτο, εκεί όπου καθημερινά γυμνάζεται η ομάδα, επομένως δεν θα υπάρξει ταλαιπωρία με έξτρα μετακίνηση.

Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για τον Μάκη Κατσαβάκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Απομένει άλλο ένα φιλικό με τη Φιορεντίνα, την Κυριακή το απόγευμα.

Κόντρα στους Τούρκους, ο προπονητής του Αρη θα θελήσει να δει βελτίωση της ομάδας στον επιθετικό τομέα, τουλάχιστον κατά 25% όπως είπε ο ίδιος, προκειμένου οι κίτρινοι να αποκτήσουν πρόσβαση στο γκολ κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι τώρα.

Η Καϊσερί είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου. Προπονητής είναι ο άλλοτε αστέρας του Άγιαξ, Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία από το 2010. Φέτος θα έχει στην διάθεσή του τον Μπόμπο που έχει περάσει από τις μεγάλες τουρκικές ομάδες και μετράει 96 γκολ στην Τουρκία από το 2006. Υπάρχει φυσικά ο Κλέιτον Σίλβα που άφησε την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Πάμπλο Μόουτσε με εξαετή θητεία στην Μπόκα Τζούνιορς, για τον οποίο η Καϊσέρισπορ δαπάνησε τρία εκατ. ευρώ!    

 Φήμες για εμπλοκή Ηλιάδη

Σε διοικητικό επίπεδο έντονη φημολογία υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για πιθανή εμπλοκή του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος μαζί με άλλους επιχειρηματίες, προτίθεται να αναλάβει τις τύχες της κιτρινόμαυρης εταιρίας. Ο κ. Ηλιάδης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Αρη.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.