Φήμες τα περί “Κάρα” για Ατρόμητο

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Ο Γιώργος Καραγκούνης όπως φαίνεται δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα του το εξωτερικό και ήδη μελετά κάποιες προτάσεις. Δεν επιθυμεί να συνεχίσει Ελλάδα. To novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος

Ο Γιώργος Καραγκούνης όπως φαίνεται δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα του το εξωτερικό και ήδη μελετά κάποιες προτάσεις. Δεν επιθυμεί να συνεχίσει Ελλάδα. To novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η τροπή που πήρε η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό άναψε τα σενάρια για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο EURO εφόσον δε συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, στο μυαλό του έχει μόνο το εξωτερικό και ήδη μελετά κάποιες προτάσεις για να βρει την καλύτερη δυνατή. Ο Καραγκούνης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ατρόμητο, τον Γιώργο Σπανό και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά επί του παρόντος δε σκέφτεται να συνεχίσει στην χώρα μας.

Από την άλλη ο Ατρόμητος θα ήταν δύσκολο να καλύψει τις απαιτήσεις του 35χρονου άσου, καθώς εκείνος θα έπρεπε να ρίξει σχεδόν κατά 70% τις απαιτήσεις του σε σχέση με το περσινό του συμβόλαιο, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν πολιτική να μην υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις στα συμβόλαια μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Στο εξωτερικό είναι πιθανό να βρει πολύ καλύτερη προσφορά από αυτή του Παναθηναϊκού, αλλά και από αυτή που ενδεχομένως θα μπορούσε να του κάνει ο Ατρόμητος υποθετικά μιλώντας πάντα. Άλλωστε στους Περιστεριώτες, έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος για τη θέση αυτή είναι ο Σουμπίνιο, ο οποίος επίσης επιθυμεί σφόδρα να έρθει στους Περιτσεριώτες.

Σουμπίνιο κι άλλος ένας

Έτσι λοιπόν εφόσον όλα κυλήσουν θετικά στην υπόθεση Σουμπίνιο, από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος θα εξετάσει την περίπτωση ενός επιθετικού εφόσον ζητήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά κι ενός αριστερού μπακ και πάλι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του Σερβοέλληνα τεχνικού. Σε αυτή την περίπτωση οι δύο περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τον Ατρόμητο είναι ο Κώστας Γιαννούλης πυο πέρσι αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και ο Γιώργος Ιωαννίδης για τον οποίο όμως ο Μπάγεβιτς δεν έχει ακόμα σαφή εικόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.