Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Εργοτέλη και Παναιτωλικού

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεών της απέρριψε τις εφέσεις του Εργοτέλη και του Παναιτωλικύ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μεταγραφών για τις καταγγελίες τους σε βάρος του Πανιωνίου και της Κέρκυρας.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεών της απέρριψε τις εφέσεις του Εργοτέλη και του Παναιτωλικύ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μεταγραφών για τις καταγγελίες τους σε βάρος του Πανιωνίου και της Κέρκυρας. Έτσι, οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» θα περιμένουν να λάβουν το σκεπτικό της απόφασης, προκειμένου να εξετάσουν τα επόμενα βήματά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία. Το ένα ενδεχόμενο είναι ο Εργοτέλης να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, κίνηση ωστόσο η οποία παραβιάζει τους κανονισμούς της ΕΠΟ, ενώ το άλλο είναι οι άνθρωποι της ομάδας να προσφύγουν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.
Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων για τις καταγγελίες του Εργοτέλη έχουν ως εξής:
 
Αριθμός απόφασης: 43/31-7-2012
Υπόθεση: Έφεση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ κατά της υπ’ αριθμόν 1465/2011-12 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελία εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση.
 
Αριθμός απόφασης: 42/31-7-2012
Υπόθεση: Εφέσεις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά των υπ’ αριθμών 1/2012-13 και 1467/2011-12, αντίστοιχα, αποφάσεων της της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελίες εις βάρος ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.