Το δύσκολο έργο του Ζαρντίμ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά το τέλος της προετοιμασίας σε Αυστρία και Πορτογαλία, έχει πλέον τον άχαρο ρόλο να... κόψει παίκτες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά το τέλος της προετοιμασίας σε Αυστρία και Πορτογαλία, έχει πλέον τον άχαρο ρόλο να… κόψει παίκτες. Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών που είχε μαζί του, με αποτέλεσμα πλέον οι αποφάσεις για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι να είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Σε πρώτη φάση, αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι πως δεν υπάρχει… μαύρη λίστα. Η ποιότητα όλων των ποδοσφαιριστών, έχει κάνει τον Πορτογάλο να θεωρεί απαραίτητο να διατηρηθούν όλοι στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Βέβαια από τη στιγμή που καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να δουλέψει με τόσο μεγάλο ρόστερ, άρα και οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να το μικρύνουν.

Αυτό που φαίνεται πως έχει αποφασιστεί απ΄όλους στο Λιμάνι, είναι πως κανείς παίκτης δεν θα αποδεσμευτεί ή θα παραχωρηθεί με μεταγραφή. Αντίθετα, όσοι δεν μείνουν θα παραχωρηθούν δανεικοί για να μπορεί ανά πάσα στιγμή ο Ολυμπιακός να τους έχει και πάλι δικούς του.

Κι αυτό γιατί τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και η διοίκηση, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο των παικτών και δεν θέλουν να τους αφήσουν να φύγουν από το δυναμικό της ομάδας. Ετσι επιλέχθηκε η λύση του δανεισμού, προκειμένου να μειωθεί το ρόστερ και παράλληλα να παρακολουθείται η πορεία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.