Οριστικό “αντίο” απ’ τον Τσιρίλο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ευχήθηκε στην ομάδα ότι καλύτερο.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ευχήθηκε στην ομάδα ότι καλύτερο. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Sport 103” και έβαλε τέλος στα σενάρια που τον παρουσίαζαν διατεθειμένο να συνεχίσει για άλλη μια σεζόν στον “δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τσιρίλο:

“Πριν αρχίσουν τα πλέι οφ μίλησα λίγο με τον Μπόλονι, μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή τον Παντελή Κωνσταντινίδη και μου είπαν ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μείνω ένα ακόμη χρόνο. Μετά άλλαξαν τα πράγματα, νομίζω ότι η δουλειά μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε μετά τρία χρόνια που κοίταξα να δώσω το καλύτερο. Ήρθε νέος προπονητής και έχει άλλες επιλογές για τη θέση του στόπερ. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα το καλύτερο.

«Διάβασα ότι θα έρθω στη Θεσσαλονίκη σήμερα να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι μία ιδιωτική συζήτηση και θέλω να μείνει μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ. Είναι μία κατάσταση ιδιωτική και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την κατάστασή μου. Νιώθω και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟΚ ότι έδωσα το καλύτερο. Είναι πολύ καλές ομάδες, με φανταστικό κόσμο. Με την ΑΕΚ έπαιξα και Europa και Champions League και με τον ΠΑΟΚ Europa League, ζήσαμε σημαντικές στιγμές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.