Τέλος οι Σφακιανάκης, Αναστασάκος

Ο Στέλιος Σφακιανάκης και ο Ηλίας Αναστασάκος βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ομάδας, καθώς ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη νέα σεζόν.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης και ο Ηλίας Αναστασάκος βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ομάδας, καθώς ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη νέα σεζόν.

Οι δύο παίκτες επικοινώνησαν με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε για την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια τους.

Ετσι μετά από τρία χρόνια φεύγουν από το Περιστέρι δύο παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει ο Ατρόμητος δύο σερί σεζόν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα ο Αναστασάκος μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου βρίσκονται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Σφακιανάκη και Ηλία Αναστασάκο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε σήμερα μαζί τους και τους ευχαρίστησε θερμά για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν καθώς και για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον Ατρόμητο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2009 αμέσως μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης αγωνίστηκε συνολικά 74 φορές στο πρωτάθλημα ( με 8 γκολ) και 12 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ και 43 λεπτά στο φετινό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Αναστασάκος είχε 69 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 17 γκολ. Μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας μας στην Α’ Εθνική. Στο κύπελλο Ελλάδας αγωνίστηκε 11 φορές. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, τους εύχεται επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.