Αγόρασε Ντουάρτε ο Παναιτωλικός

Στην αγορά των δικαιωμάτων του Φρεντερίκο Ντουάρτε από τη Βιλαφρανκένσε προχώρησε ο Παναιτωλικός, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στην αγορά των δικαιωμάτων του Φρεντερίκο Ντουάρτε από τη Βιλαφρανκένσε προχώρησε ο Παναιτωλικός, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο Αγρίνιο τον προηγούμενο Ιανουάριο (δανεικός) και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει τους πάντες στην ομάδα. Έτσι, η διοίκηση του Παναιτωλικού απέκτησε τα δικαιώματα του από την Πορτογαλική ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ομάδα μας αγόρασε τα δικαιώματα του Φρεντερίκο Ντουάρτε από την Βιλαφρανκένσε και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Ο Ντουάρτε ήρθε στο Αγρίνιο τον περασμένο Ιανουάριο με δανεισμό και αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα μας Κ19 και στη συνέχεια στην επαγγελματική (4 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League)».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Παναιτωλικό δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στη Super League και την τιμή που μου έκανε να ανανεώσει τη συνεργασία μας για τρία ακόμα χρόνια. Υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.