Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής του Ατρόμητου θα γνωρίζει τα κατατόπια της Σούπερ Λίγκας. Αν θα είναι και... Έλληνας είναι ένα άλλο ζήτημα.

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής του Ατρόμητου θα γνωρίζει τα κατατόπια της Σούπερ Λίγκας. Αν θα είναι και… Έλληνας είναι ένα άλλο ζήτημα. Οι «κυανόλευκοι» περίμεναν τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ζήτησε επιπλέον προθεσμία για να προκύψει τελικά την Τετάρτη (23/5) το -για κάποιους αναμενόμενο- «διαζύγιο». Αυτοί που πρέπει να περιμένουν τώρα με τη σειρά τους, είναι οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου.

Η υπομονή είναι αρετή και στον Ατρόμητο το γνωρίζουν καλά. Όπως ξέρουν επίσης ότι οφείλουν να αποφύγουν τις βιαστικές κινήσεις. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Δώνη, ωστόσο, δεν βρέθηκαν… επί ξύλου κρεμάμενοι. Στον Ατρόμητο έχουν καταλήξει σε 3-4 προπονητές και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους, πριν καταθέσουν επίσημη πρόταση σε κάποιον ή σε κάποιους απ’ αυτούς.

Το θέμα χειρίζονται ο πρόεδρος των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος και σκοπός τους είναι να το έχουν τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό ώστε να έχει ο νέος τεχνικός τον απαιτούμενο χρόνο να ξεψαχνίσει το ρόστερ της ομάδας και να κάνει τις εισηγήσεις του. Διότι δεν πρέπει να παρακάμπτουμε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει μόνο δανειστεί ποδοσφαιριστές, αλλά και έχει δανείσει άλλους, οι οποίοι αξίζουν σίγουρα μια δεύτερη ευκαιρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.