Αναζητούνται επειγόντως λεφτά

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Αρη μπορεί να τρέχουν, μπορεί άπαντες να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών της 21ης Μαϊου, ωστόσο οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Αρη μπορεί να τρέχουν, μπορεί άπαντες να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών της 21ης Μαϊου, ωστόσο οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Μέχρι την προσεχή Δευτέρα η κιτρινόμαυρη εταιρία θα πρέπει να έχει βρει 130 χιλιάδες ευρώ, ούτως ώστε να κλείσει τις προσφυγές των Φατί και Ντίκο που εκδικάζονται εκείνη την ημέρα. Το πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα είναι κάτι που ουδείς γνωρίζει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Στις 28 Μαϊου παίρνει σειρά ο Μιχάλης Σηφάκης με τη δική του προσφυγή ύψους 988 χιλιάδων ευρώ (!), ενώ στην ατζέντα των άμεσων οφειλών βρίσκεται και το θέμα του Διγενή Λακκώματος το οποίο επηρεάζει την αδειοδότηση της ομάδας, λόγω της κατάπτωσης της εγγυητικής. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας (εκείνοι που δεν έχουν διαλέξει ακόμη τη δικαστική οδό) και τα χρήματα που περιμένουν να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσουν και αυτοί το δρόμο των προσφυγών.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως το 1 εκατομμύριο ευρώ στο οποίο αναφέρθηκε ο Θανάσης Αθανασιάδης στις 4 Μαϊου, ίσως και να μη φτάνει, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες (και μόνο) ανάγκες του Αρη. Είναι σαφές πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην πιο δύσκολη οικονομική καμπή της ιστορίας της..   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.