Συνέντευξη Τύπου: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (vid)

Στην κούραση των παικτών και τις απουσίες του Ατρόμητου απέδωσε ο Γιώργος Δώνης την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν αυτοπεποίθηση και γι' αυτό έφτασαν στη νίκη.

Στην κούραση των παικτών και τις απουσίες του Ατρόμητου απέδωσε ο Γιώργος Δώνης την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό έφτασαν στη νίκη. Ο Πορτογάλος μάλιστα… ευχήθηκε να λήξει ισόπαλο το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν οι “πράσινοι” την πρωτιά στα πλέι οφ.

“Δεν είναι εύκολο να καταργήσεις την ποδοσφαιρική λογική. Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν αποδεκατισμένοι με τις απουσίες που είχαμε, συν ότι λόγω της επίπονης διαδικασίας των πλε οφ πολλοί παίκτες ήταν κουρασμένοι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες.

Νομίζω ότι από την αρχή προσπαθήσαμε με διάθεση και πάθος παρά με τις δυνατότητες που έχει ο Ατρόμητος. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ποιοτικό, αλλά που είχε 22 παίκτες που έκαναν ότι μπορούσαν για να κάνουν κάτι θετικό για την ομάδα τους. Ετσι όπως είναι τα πράγματα θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Ούτως ή άλλως είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα φέτος”, είπε ο Γιώργος Δώνης, συμπληρώνοντας για το θέμα της παραμονής του στους Περιστεριώτες:

“Έχω μιλήσει με τη διοίκηση, μου έχει γίνει μια συγκεκριμένη πρόταση και έχω πει πως θα απαντήσω μετά το τέλος των πλέι οφ”.

Φερέιρα: “Είχαμε αυτοπεποίθηση”

Ο Φερέιρα με τη σειρά του, τόνισε ότι τα αρνητικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ έριξαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι, όμως, έδειξαν σήμερα ότι έχουν ανέβει τόσο σε θέμα αυτοπεποίθησης, όσο και αγωνιστικά.

“Υπάρχουν πάντα αρκετές απαντήσεις που μπορεί να δώσει κάποιος για το τι άλλαξε και εμφανιστήκαμε καλύτεροι σήμερα. Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από αυτή που είχε παίξει στους προηγούμενους αγώνες. Δύο αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή της διαδικασίας ενδεχομένως να στέρησαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Ανατρέψαμε όμως την κατάσταση, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και σήμερα φτάσαμε σε ακόμα μία νίκη. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες το σημαντικό είναι ότι πετυχαίνουμε γκολ. Ο πρώτος αγώνας με τον Ατρόμητο δεν μας είχε πάει όντως καλά και τα αποτελέσματα στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ακολούθησαν επίσης δεν ήταν καλά και αυτό πείραξε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την ανακτήσαμε κι αυτό μέτρησε”, είπε ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε:

“Έχουμε αρκετούς τραυματίες που δεν μπορούν να παίξουν στο τελευταίο ματς. Χάσαμε και τους Βιτόλο και Κατσουράνη λόγω των καρτών που δέχθηκαν. Αλλά ελπίζω ο αγώνας που θα γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να έχει ένα αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίζει την πρωτιά. Αν δεν συμβεί αυτό, εδώ είμαστε, επί των επάλξεων για να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα που πιστεύω θα είναι νικηφόρος. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Και την Κυριακή περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας πλαισιώσουν και να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχω καταλάβει τι συνέβη και δεν είχαμε τόσους φιλάθλους στον τελευταίο αγώνα μας στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρός όταν έχει μαζί τον κόσμο του. Βρίσκομαι ενάμισι χρόνο κι έχω κάνει πολύ επαγγελματική δουλειά. Και σε αυτό το διάστημα κατάλαβα ότι αν είμαστε ενωμένοι είναι το κλειδί για να κερδίζουμε πολλά πράγματα. Και θεωρώ ότι όλοι οι φίλαθλοι το ξέρουν αυτό πολύ καλύτερα από εμένα.

Την Κυριακή θα είναι ένα καλό ντέρμπι και ελπίζω να έρθουν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να πούμε το αντίο για τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν πολύ περίεργη ύστερα από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν φέτος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.