Κωνσταντόπουλος: “Περιμένω τις κλήσεις για το Euro”(vid)

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε ότι περιμένει τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2012, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει η ΑΕΚ για την πρώτη θέση στα πλέϊ οφ. Δείτε σε βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του "Ντίμι" στο novasports

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε ότι περιμένει τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2012, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει η ΑΕΚ για την πρώτη θέση στα πλέϊ οφ. Δείτε σε βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του “Ντίμι” στο novasports

“Όλα είναι ρευστά. Έχουμε ακόμα να παλέψουμε για 6 βαθμούς. Έμείς θέλουμε να τους πάρουμε και τους 6 και αν τα καταφέρουμε θα κάνουμε απολογισμό. Η αλήθεια είναι ότι μας πάει περισσότερο το ΟΑΚΑ, αλλά άσχετα μ’ αυτό μένουν δύο σημαντικά παιχνίδια με δύο ισχυρούς αντιπάλους και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και θέληση για να βγούμε νικητές”, υποστήριξε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και συνέχισε:

“Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Θα έρθουν με ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά είναι στο χέρι μας. Αν εμείς πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα”.

Σε ότι αφορά στην Εθνική ομάδα, ο έμπειρος τερματοφύλακας του δικεφάλου τόνισε:

“Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τη δουλειά σου, να βοηθάς την ομάδα σου και η Εθνική με το EURO είναι άλλη ιστορία. Είναι θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αν θα σε επιλέξει ή όχι. Όταν τελειώσουν τα παιχνίδια που μένουν θα το δούμε κι αυτό. Απαίτηση δε μπορείς να έχεις. Μόνο να ελπίζεις μπορείς. Ο καθένας θέλει να είναι στο EURO. Το ίδιο κι εγώ και αναμένω με ανηπομινησία τις κλήσεις”

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο novasports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.