Πληρότητα αλλά κι ερωτήματα ως την τελευταία στιγμή

Με το ιατρικό δελτίο να είναι «καθαρό», ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον ευχάριστο προβληματισμό για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στο πλέον σημαντικό – όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα – αγώνα της σεζόν.

Με το ιατρικό δελτίο να είναι «καθαρό», ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον ευχάριστο προβληματισμό για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στο πλέον σημαντικό – όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα – αγώνα της σεζόν.

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν ήταν αρκετές δείχνοντας μέρος των σκέψεων του Ρουμάνου τεχνικού αλλά και των δεύτερων σκέψεων που κάνει. Πιο συγκεκριμένα, στο καθιερωμένο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης βρίσκεται στην εστία, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο ως βέβαιους κι ένα δίλημμα ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Αζεβέντο στο αριστερό άκρο. Η πρώτη επιλογή σημαίνει σιγουριά βάσει όσων έχει δείξει ως τώρα ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, η δεύτερη τον απελευθερώνει για να χρησιμοποιηθεί στη φυσική του θέση, αλλά η επιλογή του Αζεβέντο ελοχεύει ρίσκο κι εν προκειμένω το ρίσκο δεν ενδείκνυται.

Στα αμυντικά χαφ, ο Μαουρίσιο λογίζεται ως σίγουρος και το δεύτερο δίλημμα αφορά τον παρτενέρ του. Σάκχοφ και Κάνιας ερίζουν για την ίδια θέση, με τον Ουκρανό να μην ανταποκρίθηκε στον αγώνα της Τρίπολης, ωστόσο ήταν μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες και στην οποία – σχεδόν – κανείς εκ των συμπαικτών του δε βρέθηκε σε καλή κατάσταση. Μεσοεπιθετικά, ο Λημνιός δοκιμάστηκε στο δεξί άκρο αλλά ο Κάμπος φαίνεται να κερδίζει τη θέση του βασικού.

Ο Πέλκας παραμένει κραταιός στο μέσο της κι αριστερά υπάρχει το τελευταίο δίλημμα με Μπίσεσβαρ και Μακ να μάχονται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αν στην … εξίσωση δεν υπάρχει Βιεϊρίνια. Καμία αμφιβολία για την κορυφή της επίθεσης με τον Πρίγιοβιτς να ολοκληρώνει την ενδεκάδα. Οι τελικές αποφάσεις του κ. Λουτσέσκου θα γίνουν γνωστές σχεδόν μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με την επισημοποίηση της αρχικής ενδεκάδας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.