Χαμόγελα για τους “πιτσιρικάδες” αλλά χρειάζεται δουλειά… (video)

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάλογη συνέχεια με το ξεκίνημά του στα φιλικά καθώς στο δεύτερο ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Μπέερχοτ με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάλογη συνέχεια με το ξεκίνημά του στα φιλικά καθώς στο δεύτερο ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Μπέερχοτ με 2-1. 

Δύο διαφορετικές ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης με τους πιο “έμπειρους” να αγωνίζονται στο τελευταίο μισάωρο. Καλές εντυπώσεις άφησαν οι “πιτσιρικάδες” που για 60 λεπτά κατάφεραν να μείνουν στο 1-1, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το βάπτισμα του πυρός από τον προπονητή τους.

Έλλειψη εμπειρίας… 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με πολλά, νέα παιδιά στην αρχική του σύνθεση. Συγκεκριμένα, εννέα από τις έντεκα ποδοσφαιριστές προέρχονταν από την ομάδα νέων και ήταν λογικό να υπάρχει έλλειψη εμπειριών. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα “φροντιστήριο” σε αυτούς για να πάρουν το βάπτισμα πυρός από τον Γιώργο Δώνη. 

Στο πρώτο μισάωρο ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά καλά. Μπορεί δημιουργικά να μην κατάφερε να απειλήσει ωστόσο αμυντικά ήταν σωστά τοποθετημένος με καλές αντιδράσεις στην επιθετική δημιουργία των Βέλγων. 

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 32ο λεπτό. Ο Σεντ Λουί επεχείρησε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Κότσαρης έβαλε τα γάντια του και ακούμπησε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να καταλήξει αυτή στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρυνθεί. 

Ένα λεπτό αργότερα ο Γάλλος κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε τετ α τετ που βγήκε από τα αριστερά και με αυτό τον τρόπο άνοιξε το σκορ στην Αμβέρσα ενώ με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Πιο χαλαρά οι “έμπειροι”…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν να βρουν ένα δεύτερο τέρμα στα πρώτα λεπτά του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. 

Αντίθετα, στην πρώτη φορά που η μπάλα πέρασε στον Βέργο, μέσα στην περιοχή, εκείνος κέρδισε το πέναλτι. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσια, στο 54ο λεπτό. 

Στο τελευταίο μισάωρο ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής ουσιαστικά στους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί με τον Άγιαξ και θα σηκώσουν το μεγαλύτερο φορτίο φέτος και αυτοί ήταν οι: Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Δώνης, Ινσούα, Βαγιανίδης, Χρηστογιώργος ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι Κολοβός και Κόναν. 

Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους παρά τις αλλαγές του Παναθηναϊκού και κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα στο 68ο λεπτό. Έπειτα από λάθος στο χώρο του κέντρου ο Σεντ Λουί πήρε την μπάλα, την “έσπασε” στα δεξιά του, στον Φεσού και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Καμπετσής

Μπέερσχοτ:
Πριτσινένκο, Σεντ Λουί, Χολτζχάουερ, Μάες, Πλάτσα, Μπρόνιο, Ρέντα, Βανχάμελ, Λεγιόβι, Σάιγκερς, Βορογκόφσκι



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.