Λαμπρόπουλος: “Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να θυμόμαστε παιχνίδια” (video)

Το πρωτάθλημα είναι αυτό που έχει σημασία και τίποτα άλλο σύμφωνα με όσα είπε στον Μανώλη Βογιατζάκη και στην κάμερα του novasports ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το πρωτάθλημα είναι αυτό που έχει σημασία και τίποτα άλλο σύμφωνα με όσα είπε στον Μανώλη Βογιατζάκη και στην κάμερα του novasports ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Πάρη τον Μπάμπη που είναι συμπαίκτης μας, όλοι οι Αεκτζήδες του τη αφιερώνουμε, όπως και στον πιλότο που έφυγε από τ ζωή.

Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά κλεισμένος πίσω, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο αγχωθήκαμε αλλά πιστεύω πως έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε τόσο καλοί σε ένα παιχνίδι, αλλά να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος. 

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια δεν χρειάζεται να θυμόμαστε παιχνίδια! Αυτό είναι το πιο γλυκό απ’ όλα για όλους”. 

Για το ότι στο ίδιο γήπεδο είχε τραυματιστεί πριν από ένα χρόνο: “Στην αρχή το σκεφτόμουν λίγο, πέρασε ένας χρόνος. Το κυνήγησα το γκολ για ένα προσωπικό μου λόγο, δεν μπόρεσα. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Μας λοιδωρούσαν, πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, αλλά έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.