“Πάνθηρας” δάγκωσε τον ΟΦΗ (vid)

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, καθώς με γκολ του Ζαν Ζακ Πιέρ επικράτησε του ΟΦΗ 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, λόγω αποβολής του Σκέμπρι με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί πάτησε τον Ταυλαρίδη εκτός φάσης και ενώ αυτός ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, καθώς με γκολ του Ζαν Ζακ Πιέρ επικράτησε του ΟΦΗ 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, λόγω αποβολής του Σκέμπρι με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί πάτησε τον Ταυλαρίδη εκτός φάσης και ενώ αυτός ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Βαζυρίδη στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Πίτσο. Στα χαφ τοποθέτησε τους Βερόν, Κάλαϊτζιτς ως ανασταλτικούς μέσους και τον Ζόρντι Λόπεθ οργανωτικό, ενώ στην επίθεση τους Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ και στην κορυφή τον Καμπάνταη.

Από την άλλη πλευρά Απόστολος Μάντζιος παρέταξε τον Πανιώνιο με 4-2-3-1. Ο Μιχαηλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Αντούνιες. Αμυντικά χαφ ήταν οι Ρόβας, Αναστασόπουλος και μπροστά τους από δεξιά οι Μενδρινός, Σκέμπρι, Ρόκας. Μόνος στην επίθεση ο Ντιμπαλά.
Στο ξεκιίνημα της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες έδειξαν πως πρωταρχικός τους στόχος ήταν να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Ετσι τουλάχιστον στα πρώτα 25 λεπτά, δεν σημειώθηκαν κάποιες φάσεις οι οποίες και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σημαντικές και που θα μπορούσαν να δημηιουργήσουν προβλήματα στους δύο τερματοφύλακες.
 
Από το δεύτερο μισό του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να προσπαθεί να βγάλει κάποιους από τους αυτοματισμούς του. Ουσιαστικά στηρίχθηκε στην αριστερή του πλευρά, με τους Αντούνιες, Ρόκα να πατάνε στην αντίπαλη περιοχή και τον Πορτογάλο να καταγράφει στο ενεργητικό του ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο όμως απόκρουσε εντυπωσιακά ο Βεζυρίδης.
 
Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει τα καρέ του Μιχαηλίδη, όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να μπει να αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων και έτσι οι φάσεις που δημιούργησε να μην επιφέρουν κάποιο πρόβλημα στον έμπειρο Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Στο πρώτο ημίχρονο ως καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους μπορεί να σημειωθεί το σουτ του Ζόρντι Λόπεθ, το οποίο βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Μιχαηλίδη και κατέληξε κόρνερ, καθώς η μπάλα είχε κοντράρει νωρίτερα στον Πιέρ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Έχασε μάλιστα και την μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόκα για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ κατάφερε μετά τα πρώτο δεκάλεπτο να ισορροπήσει το ματς όμως και πάλι δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια.


Ο Πανιώνιος συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την αποδοσή του. Έτσι απόλυτα φυσιολογικά έφτασε στο γκολ με τον Πιερ το πρώτο του με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Η αποβολή του Σκέμπρι άλλαξε τις ισορροπίες στα τελευταία λεπτά, όμως τελικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης κράτησε το προβάδισμα στο σκορ και έφυγε από το Ηράκλειο με το πολύτιμο τρίποντο.
 
Μία νίκη που δίνει βαθμολογική ανάσα στον Πανιώνιο ο οποίος πλέον ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ρέφαρε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ έχει έδαφος στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, όμως ουσιαστικό πρόβλημα στην βαθμολογία δεν αντιμετωπίζει.



Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 24η
Αγώνας: ΟΦΗ-Πανιώνιος
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Ντίτσος
Βοηθοί: Δημόπουλος, Μαγιάνης


Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεζ.


Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Αντούνες, Σιόβας, Πιέρ, Ρόβας, Αναστασόπουλος, Μενδρινός, Ρόκας, Σκέμπρι, Ντιμπαλά.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Μάντζιος το ΟΦΗ και Οκόγκιε του Πανιωνίου.







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.