Δώνης: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως σημαντικότερο για την ομάδα του είναι η σταθερότητα στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως θέλει στο τέλος της κανονικής περιόδου να βρεθεί με τον Ατρόμητο μέσα στα play off.

Αρχικά, ο Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου: «Προσπαθούμε εδώ και πολύ καιρό να εξελίσσεται η ομάδα και να ανέβει κατηγορία ώστε να συγκαταλέγεται στις top ομάδες της χώρας μας.

Αυτό που τονίζω συνέχεια στους παίκτες μου είναι ότι σημασία ποτέ δεν έχει ένα αποτέλεσμα αλλά η διάρκεια. Και αυτό που ζητάμε και θέτουμε ως στόχο είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να μαζεύουμε βαθμούς για να μπορέσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε στα πλέι οφ.

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία δίκαια διεκδικεί το πρωτάθλημα και κατά συνέχεια το έργο μας είναι πολύ δύσκολο.

Από την άλλη πλευρά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παικτών μου και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Ατρόμητου συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη». Ο Δώνης δεν υπολογίζει στον Ζουέλα, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην εθνική Αγκόλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.