ΟΦΗ: «Σε εντατικούς ρυθμούς η πώληση των διαρκείας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημέρωσε τους φιλάθλους για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημέρωσε τους φιλάθλους για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τις εκπτωτικές τιμές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Σε λιγότερο από δέκα μέρες, που έχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν φύγει πάνω από 200 εισιτήρια διαρκείας που αφορούν, τη νέα περίοδο και την συμμετοχή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Καθημερινά, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, φίλοι της ομάδας, σπεύδουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και είτε να ανανεώσουν την θέση τους (οι παλιοί κάτοχοι), είτε να πάρουν νέα θέση, οι νέοι κάτοχοι.

Για τους παλιούς κατόχους, υπενθυμίζεται, ότι μέχρι 15 Ιουνίου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους, με την τιμή έκπτωσης που έχει ανακοινωθεί.

Διαφορετικά θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης με την κανονική τιμή, μέχρι 4 Αυγούστου.

Από εκεί και μετά, τα εισιτήρια διαρκείας, θα διατίθενται ελεύθερα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας, που προσέρχονται στα γραφεία για να ανανεώσουν ή να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, ότι είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4,5,6 θα υπάρξει άμεσα σχετική ανακοίνωση.

*Οι φίλοι του ΟΦΗ που κέρδισαν στον διαγωνισμό που έγινε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, παλέτες νερού, προσφορά από το νερό «Σεληνάρι», μπορούν να τις παραλαμβάνουν καθημερινά  (9 π.μ.-12 μ.μ.) από το γήπεδο του ΟΦΗ.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας