Επιστρέφει η Άντερλεχτ για Βράνιες

Η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ.

Η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ. Η βελγική ομάδα είχε προσπαθήσει να «κλέψει» τον κεντρικό αμυντικό των «κιτρινόμαυρων» τον Ιανουάριο, όμως δεν τα κατάφερε.  

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει στον Βόσνιο ότι υπολογίζεται από την ομάδα και επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί σε άλλη. Βέβαια η Άντερλεχτ δεν το βάζει κάτω, αφού τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι θα κατάθεση πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος. Αν συμφωνήσει ο Βράνιες το συμβόλαιο του ενδέχεται να αγγίξει τις 800.000 χιλιάδες ετησίως. Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να ανανεώνουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τα οποία  λήγουν την επόμενη χρονιά. Όμως αν η Άντερλεχτ καταθέσει αυτή την προσφορά θα είναι δύσκολο να κρατήσουν το στόπερ γιατί η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο. 

Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού,  προκειμένου να καλύψουν το κενό σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βράνιες.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.