Το παστίτσιο είναι το ελληνικό φαγητό που έχει κλέψει το μυαλό του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τις γαστρονομικές του επιθυμίες και ορέξεις.

Το παστίτσιο είναι το ελληνικό φαγητό που έχει κλέψει το μυαλό του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο nutrimed.gr, για τις γαστρονομικές του επιθυμίες και ορέξεις. Ο Μιραλάς τόνισε πως τρελαίνεται για λουκουμάδες και παστίτσιο ενώ από τα Βελγικά φαγητά του έχουν λείψει πολύ τα μύδια με πατάτες τηγανητές.
-Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρός;
«Τα αντίδια/ραδίκια (chicon, παραδοσιακό Βελγικό πιάτο)».
-Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν έπρεπε να το κάνω θα έφτιαχνα μία ιταλική μακαρονάδα».
-Με ποιο ελληνικό γλυκό θα άλλαζες μια βέλγικη σοκολάτα;
«Τους λουκουμάδες».
-Ποιο ελληνικό φαγητό θα έπαιρνες μαζί σου στο Βέλγιο;
«Το παστίτσιο».
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ελληνικής κουζίνας και ποιο το μεγαλύτερο μειονέκτημα;
«Μειονέκτημα θεωρώ το ότι όλα μαγειρεύονται πολύ βαριά και πλεονέκτημα τις πλούσιες μερίδες».
-Ποιο φαγητό σου έχει λείψει από την πατρίδα σου;
«Τα μύδια με τις τηγανητές πατάτες».
-Το πρωί τρώω;
«Δημητριακά».
-Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ…
«Το γάλα».
-Σπεσιαλιτέ μου είναι…
«Τα αυγά».
-Ποια ήταν η τελευταία διατροφική σου παρασπονδία;
«Έφαγα πριν πολύ καιρό μία Kinder Bueno».