Παναιτωλικός- ΟΦΗ: η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τι είπαν οι Μπάμπης Τεννές και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναιτωλικός- ΟΦΗ.

Δείτε τι είπαν οι Μπάμπης Τεννές και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναιτωλικός- ΟΦΗ.

Μπάμπης Τεννές:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και με πολύ άγχος. Για 52 λεπτά η ομάδα ήταν πολύ καλή, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που σκοράραμε. Μετά μας έπιασε ένα απίστευτο άγχος, αδικαιολόγητο για πολλούς – δικαιολογημένο για εμένα. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε να κερδίσουμε 4 ματς και επειδή λέγαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν, με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα».

Αναφορικά με την κλασική χαμένη ευκαιρία του Μάντζιου, ο Τεννές δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο το δίκαιο από το άδικο απέχει ελάχιστα. Ήταν πραγματικά μια καλή ευκαιρία. Γενικά, μιλώντας, θέλω να πω ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αυτήν την στιγμή. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουμε δείξει ότι έχουμε δυνατότητες και το κάναμε. Ο ΟΦΗ έχει ένα παιχνίδι παραπάνω ενώ άλλες ομάδες έχουν δύο παιχνίδια παραπάνω».

Νίκος Αναστόπουλος:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα σε μια εβδομάδα κληθήκαμε να δώσουμε τρία δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός στηρίζεται στις στημένες φάσεις. Αν ισοφαρίζαμε με την κλασική ευκαιρία του Μάντζιου θα είχε άλλη τροπή το ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι όμως και οι χαμένες ευκαιρίες. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Στέκομαι στο γεγονός ότι ξυπνήσαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ και έπρεπε να ενεργήσουμε νωρίτερα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Ερωτηθείς για το αν στόχος του ΟΦΗ είναι η παραμονή στην κατηγορία, ο τεχνικός των Κρητικών  απάντησε: «Στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ δεν υπάρχει η λέξη παραμονή. Δεν ακούγεται ωραία. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο πιο γρήγορα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.