Μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ (video)

Την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάντζιος άνοιξε το σκορ στο 50', έξι λεπτά αργότερα ο Παπουλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Ζόρντι Λόπεθ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάντζιος άνοιξε το σκορ στο 50′, έξι λεπτά αργότερα ο Παπουλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Ζόρντι Λόπεθ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Με το τρίποντο αυτό το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και “σκαρφάλωσε” στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Το πρώτο 45λεπτο θα ήθελαν να το ξεχάσουν τόσο οι προπονητές και οι παίκτες, όσο και όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο ΟΦΗ από το πρώτο λεπτό πήρε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο εκτός από το σουτ του Σουμπίνιο στο 10′, καμία άλλη φορά ο Χακόμπο δεν χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά υστερούσαν στην τελική πάσα.


Ο Αστέρας Τρίπολης τα πήγαινε περίφημα ανασταλτικά, όμως όχι και επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με ένα μακρινό σουτ του Περόνε και άλλο ένα του Μπρέσκα από πλάγια θέση. Αυτές ήταν και οι δύο προσπάθειες για γκολ σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, το οποίο πέρασε χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία και με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή.


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γίνουν πιο ουσιαστικοί και να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Ο Παπουλής στο 50′ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάντζιος ξεχασμένος μέσα στη μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.


Ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε ε την είσοδο του Χούλι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Χακόμπο έκανε ότι μπορούσε στο φάουλ του Σίσιτς και στο σουτ του Μπουλούτ, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην Τρίτη προσπάθεια του Παπουλή, ο οποίος και αυτός αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του. Ο τελευταίος πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ, ενώ το τελευταίο στη μεγάλη κατηγορία το είχε πετύχει και πάλι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη, αλλά με τη φανέλα του Πανθρακικού.


Μετά το 2-0 ο ΟΦΗ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, αν και ο Αστέρας Τρίπολης είχε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Τελικά το επόμενο γκολ του αγώνα το πέτυχαν και πάλι οι Κρητικοί, αλλά είχε ισπανικό άρωμα.


Ο Χόρχε Λόπεθ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζόρντι Λόπεθ από τα δεξιά της περιοχής με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για Τρίτη φορά στην εστία του Χακόμπο.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 12η
Αγώνας: ΟΦΗ-Εργοτέλης
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τρύφων


Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς, Σουμπίνιο.


Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Χουανίτο, Μάρτινς, Ράγιος, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Περόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.