Απογοήτευση και προβληματισμός στη Δράμα

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Δόξα Δράμας μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Ο προβληματισμός του κόσμου των μαυραετών δεν έχει να κάνει τόσο με την έκταση του σκορ όσο με την απογοητευτική παρουσία που είχαν για άλλη μια φορά οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Δόξα Δράμας μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Ο προβληματισμός του κόσμου των μαυραετών δεν έχει να κάνει τόσο με την έκταση του σκορ όσο με την απογοητευτική παρουσία που είχαν για άλλη μια φορά οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Οι έως τώρα ενδείξεις για την ομάδα της Δόξας είναι αρνητικές καθώς η αγωνιστική της παρουσία αντί να είναι σε κάθε αγώνα και καλύτερη είναι σε κάθε αγώνα και χειρότερη.
Ο σχεδιασμός που έγινε από το Θανάση Σάμιο το καλοκαίρι αφορούσε την Football League και δεν άλλαξε ακόμα και όταν οριστικοποιήθηκε η παρουσία της Δραμινής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία παρά το γεγονός ότι τα έσοδα της εταιρίας δεκαπλασιάστηκαν.  Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που επιρρίπτουν ευθύνες στον πρόεδρο της Δόξας λέγοντας ότι οι μεταγραφές που έγιναν δεν θα μπορούσαν να δωσουν στην ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο ούτε στην Football League.
Βεβαια ότι έγινε έγινε, αν και ο Ιανουαριος δεν είναι μακριά πλέον, με τους ανθρώπους της Δόξας να αφήνουν πίσω την εξάρα από τον πρωταθλητή και να κοιτάνε τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Ένα παιχνίδι που αν οι Δραμινοί θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής θα πρέπει να το πάρουν. Ο Χαραλαμπίδης θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους «δανεικούς ερυθρόλευκους», Βάντερσον και Λεάντρο, όμως προβληματίζεται από το γεγονός ότι η ομάδα του δυσκολεύεται να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει φάσεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.