Ντολεζάι: «Καλή και η ισοπαλία»

Δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή θα είναι αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Πίτερ Ντολεζάι.

Δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή θα είναι αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Πίτερ Ντολεζάι. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού τόνισε πως ακόμα και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως οι Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο Ντολεζάι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε πλέον το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο. Ακόμα και η ισοπαλία στην Τούμπα είμαστε και με το παραπάνω ικανοποιημένοι. Θα πρέπει να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό του, με τους φιλάθλους του που δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και ψάχνει το δικό του ξέσπασμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ και πρόκειται για μία από τις καλύτερες  ομάδες του πρωταθλήματος».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει αποτέλεσμα: «Με τον Ολυμπιακό Βόλου θυμάμαι ακόμα τη βαριά ήττα στην Τούμπα στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όπου είμαι σίγουρος ότι θα δεχτούμε πίεση. Αν αντέξουμε σε εκείνο το διάστημα μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά έχουν την εμπειρία. Κυρίως παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Σαλπιγγίδης, που μπορεί να είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.