Θέλουν τον Πέδρο Κόντε στο Βελιγράδι!

Τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με την Σέρβικη ιστοσελίδα mozzartsport.com. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι πρωταθλητές Σερβίας προσφέρουν 600 χιλιάδες ευρώ.

Τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με την Σέρβικη ιστοσελίδα mozzartsport.com

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αντιληπτή αφενός η διάθεση της πρωταθλήτριας Σερβίας να ολοκληρώσει (;) τις επαφές με τους παράγοντες του «Άγιαξ» της Ηπείρου κι αφετέρου αυτό να το κάνει έχοντας προετοιμαστεί να δώσει ένα ποσό κοντά στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο λόγο ο Ερυθρός Αστέρας έχει τη διάθεση να πουλήσει τον επιθετικό Μίλαν Πάβκοφ τον οποίο αγόρασε από την Ραμποντνίσκι Νις – έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά – μόλις πριν λίγο χρονικό διάστημα!

Η αρχική απαίτηση του ΠΑΣ Γιάννινα ανέρχονταν στις 800 χιλιάδες ευρώ όμως κατόπιν διαπραγματεύσεων τώρα οι συζητήσεις αφορούν ποσό «συμφωνίας» κατά 200 χιλιάδες μικρότερο! 

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ψάχνει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο Ισπανός φορ είναι η πρώτη επιλογή του τεχνικού επιτελείου, καθώς ο0 Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ωστόσο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Ερυθρό Αστέρα, η μεταγραφή δεν είναι “τελειωμένη”, έστω κι αν υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο Βελιγράδι, αισιοδοξούν πως θα υπάρξει εξέλιξη στις συγκεκριμένες, ανεπιβεβαίωτες έστω, διαπραγματεύσεις.

Ο ίδιος ο Κόντε δεν φέρεται να έχει αντίρρηση στη συγκεκριμένη προοπτική όμως αυτό πιθανόν να εξαρτηθεί κι από τις δικές του διαπραγματεύσεις κάτι που είναι εξίσου σημαντικό έτσι ώστε να καταλήξουν όλες οι πλευρές σε συμφωνία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.