Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον ΟΦΗ

Επιλογές που θυμίζουν τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός με την Μίλαν στον ιταλικό βορρά, εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός ακόμα και με σύστημα 4-4-2 στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», άφησε ανοικτό ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που μας παραχώρησε την Παρασκευή στη nova. O Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κώστα Φορτούνη και τον τραυματία Αχμέντ Χασάν, ο οποίο επέστρεψε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Επίσης άφησε στον Πειραιά τον Βούκοβιτς μαζί με τους Βρουσάι, Νικολάου, Ανδρούτσο, Πάρντο και Μασούρα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να ξεκινήσει την ομάδα του με τον Γκερέρο και τον Μάνο στην επίθεση, έχοντας πίσω του δύο εκ των Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ. Αν δεν παίξει από την αρχή ο Μάνος, τότε το σύστημα θα είναι ξανά 4-2-3-1 με τον Τουρέ να κινείται σε επιτελικό ρόλο, στη θέση του τιμωρημένου Φορτούνη, έχοντας πίσω του τους Γκιλιέρμε και Νάτχο. Ετσι, είχε αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Μίλαν. Ο Καμαρά αναμένεται να πάρει ανάσες, αφού προέρχεται από δύο 90λεπτα με την Εθνική του ομάδα.

Από ‘κει και έπειτα εξτρέμ θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε. Όσο για την τετράδα της άμυνας, δεξιά θα είναι ο Ελαμπντελαουί, οι Σισέ και Μεριά σε ρόλο στόπερ και ο Κούτρης στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιαννιώτη να υπερασπίζεται την εστία.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χουτεσιώτης, Σα, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης και Ναουέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.