«Μίλησε» ο Μητρο-γκόλ (video)

Τη σεζόν κατά την οποία ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην ελληνική κορυφή, ο τότε 21 ενός ετών επιθετικός τον είχε πληγώσει και μάλιστα δύο φορές.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται τη 12η αγωνιστική, ούσες οι μοναδικές αήττητες του πρωταθλήματος: ο Παναθηναϊκός του Τεν Κάτε προπορεύεται στη βαθμολογία με 29 πόντους -9 νίκες και 2 ισοπαλίες- κι ο Ολυμπιακός του Ζίκο έπεται με 27 -8 νίκες και 3 ισοπαλίες- προερχόμενος από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι έχουν διπλή ευκαιρία με τον Σισέ στο 12’, δοκάρι στο 25’ ύστερα από σέντρα του Σισέ και κόντρα στον Ζεβλάκοφ και δυνατό σουτ του Βύντρα στο 35’. Όμως αυτοί που προηγούνται είναι οι «ερυθρόλευκοι» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Κεφαλιά του Μέλμπεργκ, ανάποδο ψαλίδι πάσα του Ντουντού, εύκολο τελείωμα από τον Μήτρογλου για το 1-0.

Στο 54’ ο νεαρός τότε επιθετικός πετυχαίνει ένα από τα ωραιότερα γκολ σε ντέρμπι «αιωνίων», αφού μετά τη σέντρα του Ζαϊρί, βρίσκει την μπάλα ιδανικά και με βολ-πλανέ νικάει τον Τζόρβα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους. Πρωταγωνιστής κι ο Νικοπολίδης, αφού στο 66’ κάνει την επέμβαση του αγώνα, και μάλιστα διπλή, αρνούμενος το γκολ στον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.  

Super League 2009/10

12η Αγωνιστική, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0 

45’ Μήτρογλου   1-0
55’ Μήτρογλου   1-0

Διαιτητής: Τάσος Κάκος

Κίτρινες κάρτες: Μήτρογλου (45’), Ντουντού (67’) –  Σπυρόπουλος (24’), Ζιλμπέρτο Σίλβα (69’), Λέτο (84’)

Κόκκινες κάρτες:  –  

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ (28’ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο (63’ Ντομί), Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λεονάρντο (69’ Πάντος), Ζαϊρί, Μήτρογλου

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Γκάμπριελ (55’ Λέτο), Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο (63’ Νίνης), Κατσουράνης, Σισέ, Σαλπιγγίδης (75’ Χριστοδουλόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.