ΠΑΣ Γιάννινα: Κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού

Οι "μπλε" προετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τους "ερυθρόλευκους" (7/4, 18:00) απολύτως προσηλωμένοι στο στόχο να διατηρήσουν τις ελπίδες για πρόκριση στον τελικό

Απολύτως προσηλωμένοι στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (7/4, 18:00) στους “Ζωσιμάδες” είναι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Και δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι στα Ιωάννινα όλοι ζούνε και αναπνέουν για τη διπλή αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, που θα κρίνει τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του θεσμού, οπότε το ίδιο σκεπτικό έχουν και οι ίδιοι οι “μπλε”.
 
Η ήττα από τον ΟΦΗ που προηγήθηκε στο πλαίσιο των πλέι άουτ της Super League1, το περασμένο Σάββατο (3/4) στο Ηράκλειο, έχει ξεχαστεί ήδη και πλέον το μόνο που βλέπουν άπαντες είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κρατήσουν ανοικτές τις ελπίδες για πρόκριση στον τελικό, καθότι ακολουθεί και η ρεβάνς. 

Η μίνι προετοιμασία των “μπλε” ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (4/4). Αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στο Πανηπειρωτικό έγινε αποθεραπεία των παικτών. Σήμερα έγινε προπόνηση με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ έκαναν αποκατάσταση και παιχνίδια κατοχής μπάλας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια κατοχής μπάλας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να κάνει ο Σάντι Κρίζμαν, ενώ ο Στέφανος Σιόντης αναρρώνει από την αρθροσκόπηση στο γόνατο και θα επιστρέψει πλέον από τη νέα χρονιά. Η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (6/4) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.