Λαμία – Βόλος 1-1: “Ξύπνησαν” στο τέλος (vids)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Βόλο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι, για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Βόλο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι, για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League. 

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ δημιούργησε την μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, στο 14ο λεπτό. Ο Μπουένο εκτέλεσε το φάουλ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Επασί, χωρίς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να κινδυνεύει ιδιαίτερα. Η εμφάνιση του Βόλου, ήταν ανώτερη στα πρώτα 45 λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λαμία. Όμως δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αντίθετα οι “κυανόλευκοι” προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. 

Λαμία – Βόλος: Δοκάρι με Μπουένο! (14′)

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι προπονητές δεν προχώρησαν σε αλλαγές του αρχικού σχήματος και η εικόνα ήταν παρόμοια με το πρώτο μέρος. Ο Άνχελ Λόπεθ πέρασε στην αναμέτρηση τον Μαρτίνες και προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 75ο λεπτό ο Νίνης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, όμως ο Επασί μπλόκαρε με ευκολία. 

Λαμία-Βόλος: 0-1 (85′)

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρητικός έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Φερράρι, ο οποίος του έδωσε κεφαλιά πάσα, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ! Στο 88′ ο Μήτογλου έκανε πέναλτι στο Καραμάνο, ο Ντέλετιτς εκτέλεσε από την “άσπρη βούλα” και ισοφάρισε για τη Λαμία σε 1-1. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Λαμία-Βόλος: 1-1 (87′)

Οι ενδεκάδες: 

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας (79′ Προβυδάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (65′ Χατζηστραβός) , Μπεχαράνο (79′ Βαλεντίνος), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (64′ Γκούγκα) , Ρόμανιτς (70′ Τσούκαλος) και Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Μπαρτόλο (82′ Ριένστρα) , Τσοκάνης, Σάντος, Νίνης, Μπουένο (71′ Μαρτίνες), Δουβίκας.

Οι Διαιτητές της αναμέτρησης: Βασίλης Φωτιάς, Τρύφων Πετρόπουλος, Μιχαήλ Παπαδόπουλος. 

4ος: Αναστάσιος Παπαπέτρου 

VAR: Κουμπαάκης. 

AVAR: Καλαμπόκης

Κίτρινες: Αντέτζο (57′), Μπεχαράνο (74′)

Κόκκινη: Καμία 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.