Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Οι αριθμοί της αναμέτρησης

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης και η διοργανώτρια Αρχή, Super League κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης και η διοργανώτρια Αρχή, Super League κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου (3/4, 15:00μ.μ), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα playout του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά: 

Ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησαν με ήττα τα Playouts και έμειναν μαζί στους 28 βαθμούς, που μπορεί να είναι οκτώ μακριά από τον κίνδυνο, αλλά δεν μπορούν να αισθάνονται ακόμα ασφαλείς. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για μια από τις δύο ομάδες να πάρει τρίποντο εξασφάλισης.

Ο Ατρόμητος
Ξεκίνησε τα Playouts με ήττα στα Γιάννενα και αναζητά το συντομότερο δυνατό, τους βαθμούς, που θα του εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή.

Δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια του, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια ακόμα ισοπαλία στην έδρα του με τον Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας τις πέντε, τις περισσότερες στο πρωτάθλημα μαζί με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία στην έδρα του, όπου πήρε μόλις δύο βαθμούς. Έχει να νικήσει από τις 14 Ιανουαρίου, 2-1 τη Λαμία.

Ο Απόλλων Σμύρνης
Ξεκίνησε τα Playouts με ήττα εντός έδρας από την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο του. Έτσι οι εννέα βαθμοί από τις θέσεις κινδύνου έγιναν οκτώ και ακόμα ο Απόλλων Σμύρνης δεν νιώθει ασφαλής.

Δεν έχει ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια του, μετά το 2-2 που πήρε στην Τούμπα. Έχει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική του στα 18 τελευταία, αφού έκλεισε το Νοέμβρη με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Εκτός έδρας ισοφάρισε το ρεκόρ διαδοχικών νικών στην ιστορία του, κάνοντας τέσσερις, αλλά από τότε πήρε μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία.

Μεταξύ τους
Ο Απόλλων επικράτησε του Ατρομήτου στις 13 Φεβρουαρίου στη Ριζούπολη, κάνοντας την πρώτη νίκη επί του αντιπάλου του σε επίσημο αγώνα μετά από 16 χρόνια και για τη μεγάλη κατηγορία μετά από 41 χρόνια!

Ο Απόλλων νίκησε τον Ατρόμητο για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα από τις 3 Απριλίου 2005, 2-1 (15’ πέναλτι Μπουκαρμπέλ, 85’ σουτ Γαζής – 32’ σουτ Ράπτης) και τότε για την Β’ Εθνική. Για την Α’ Εθνική/Super League ο Ατρόμητος είχε να χάσει από τις 7 Σεπτεμβρίου 1980, πάλι 2-1 (19’ Πετρινιώτης, 54’ Γεωργάρας – 23’ Κάπουας).

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε δύο φορές στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, για να παραμείνει αήττητος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Έχει δύο νίκες, ενώ πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 4
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Απόλλων Σμύρνης: 3
Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 2
Ισοπαλίες: 5
Νίκες Απόλλων Σμύρνης: 0

Τα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο
21.11.2020: Ατρόμητος – Απόλλων 2-2
(37’ πέναλτι Μανούσος, 72’ πέναλτι Μανούσος – 4’ κεφαλιά Φατιόν, 47’ σουτ Ιωαννίδης)
13.02.2021: Απόλλων – Ατρόμητος 2-1
(42’ σουτ Τομάς, 67’ σουτ Ντάουντα – 90’ σουτ Μαυρομάτης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.