Κωστούλας: “Ελπίζω να μην χρειάζεται ηλεκτροσόκ ο Παναιτωλικός”

Για την προσπάθεια που κάνει ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα και τη "μάχη" σωτηρίας της ομάδας του Αγρινίου μίλησε ο μεγαλομέτοχος των "καναρινιών",  Φώτης Κωστούλας.

Για την προσπάθεια που κάνει ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα και τη “μάχη” σωτηρίας της ομάδας του Αγρινίου μίλησε ο μεγαλομέτοχος των “καναρινιών”,  Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο agriniopress. 

“Πέρυσι τα καταφέραμε. Παρότι χάσαμε στην αρχή και είχαμε απογοητευτεί, το στρώσαμε το πράγμα. Υπάρχει ελπίδα ότι και φέτος θα κάνουμε κάτι παρόμοιο. Δεν νομίζω ότι η παρουσία μου και μόνο εδώ είναι ηλεκτροσόκ. Λόγω covid είμαι μακριά, καθότι είναι μεγαλύτερα τα ρίσκα για μένα, εδώ είναι ο χώρος μου και η δουλειά μου.

Ελπίζω να μη χρειάζεται ηλεκτροσόκ η ομάδα, συνήθως το κάνουμε σε… ετοιμοθάνατους για να τους συνεφέρουμε. Υπήρχε έντονη απογοήτευση μετά το παιχνίδι. Δεν περιμέναμε ούτε το αποτέλεσμα ούτε την εμφάνιση. Ήρθα να παρακολουθήσω, να μιλήσω με παίκτες και προπονητή. Ήθελα να καταλάβω τη διάθεσή τους. Στην κουβέντα που έγινε διέκρινα ότι δεν το έχουν βάλει κάτω και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε άσχημο αποτέλεσμα στο τέλος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.