Αρης: Μπήκε ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης του Αρη και μπαίνει στα σχέδια του Ακη Μάντζιου-Καθησυχαστικά νέα για Ματίγια

Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε (30/3) το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Αρη και μπαίνει στα σχέδια του Ακη Μάντζιου για τη συνέχεια των play off. 

Ο Μήτρογλου είχε αποχωρήσει με θλάση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι που είχε σκοράρει, έκανε όλο αυτό το διάστημα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ανέβασε σταδιακά του ρυθμούς και πλέον είναι κανονικά στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας. 

Σε ό,τι αφορά στον Ματίγια, έχει ένα διάστρεμμα, θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες κάτι που σημαίνει ότι ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των play off. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη είναι η εξής

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τακτική με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Από εκεί και μετά, ο Εργκυς Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Γιόχαν Μπεναλουάν το πρόγραμμα θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά τον Χαβιέ Ματίγια, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ισπανός μέσος έδειξαν ένα ήπιο διάστρεμμα στην ποδοκνημική (δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του) και προληπτικά θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων (έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.