Μπακογιάννης: “To γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά” (vid)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε πως κατατέθηκε το πρώτο αίτημα χρηματοδότησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σχετικά με τη χρηματοδότηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αναφέροντας σε τηλεοπττική συνέντευξη στην ΕΡΤ σήμερα (29/03) κατατέθηκε το πρώτο επίσημο αίτημα για την αποπεράτωση του έργου.

Όπως τόνισε, το έργο ύψους 70 εκ. ευρώ τηρεί τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, ενώ ανέφερε πως η διπλή ανάπλαση είναι ένα αναπτυξιακό έργο για δύο σημεία της Αθήνας, που μεταξύ άλλων θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά είπε:

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται. Σήμερα, μάλιστα, κατατίθεται το πρώτο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάμε, απλώς, για ένα γήπεδο. Πρόκειται για μία μητροπολιτική παρέμβαση. Είναι η δημιουργία δύο πόλων μέσα στην Αθήνα. Στη Λεωφόρο θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πράσινου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο χαμένο. Επίσης, πρέπει να βάλουμε μπροστά την περιοχή του Βοτανικού. Ο Βοτανικός απαιτεί γήπεδο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Υποδομές, επενδύσεις και πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας που πρέπει να μπει ξανά στον χάρτη. Να προσελκύσει επενδύσεις, οι οποίες υπολογίζονται σε πρώτη φάση σε ποσό μεγαλύτερο των 300 εκατ. ευρώ. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι αναπτυξιακό έργο. Θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για όλη την Αθήνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.