Οι ατυχίες του Σιμόες στην ΑΕΚ (pic)

Ο Αντρέ Σιμόες είναι ενδεχομένως ο δεύτερος πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ μετά τον Κώστα Γαλανόπουλο την τελευταία διετία από άποψη τραυματισμών. 

Ο Αντρέ Σιμόες είναι ενδεχομένως ο δεύτερος πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ μετά τον Κώστα Γαλανόπουλο την τελευταία διετία από άποψη τραυματισμών. 

Ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί έναν σημαντικό “κρίκο” στην αλυσίδα της ΑΕΚ, με τα τρεξίματα, το πάθος του και την ένταση που βγάζει σε κάθε ματς να παρασύρουν και τους συμπαίκτες του. 

Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία για να επισκεφθεί τον γιατρό της Πόρτο, είναι εκτός μάχης από τον αγώνα με την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ” με τη φετινή σεζόν να φτάνει στο τέλος της πρόωρα. 

Αυτός ήταν ο δεύτερος τραυματισμός στη φετινή σεζόν για τον αρχηγό της Ένωσης, καθώς μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αρχές Οκτωβρίου είχε μείνει εκτός δράσης με μυϊκό τραυματισμό για περισσότερο από έναν μήνα.

Την τελευταία διετία ο Αντρέ Σιμόες, όπως αναφέρει η σελίδα Supergreek_league έχει υποστεί τέσσερις τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια. 

Τον Μάρτιο του 2019 είχε χάσει τρία ματς της ΑΕΚ με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε απουσιάσει από ένα παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο. 

Ας ευχηθούμε στον αρχηγό της Ένωσης αυτός να είναι και ο τελευταίος τραυματισμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.