ΑΕΛ: Κέρδισε Νούνιτς, χάνει Γιακιμόβσκι

Τα καλά και τα κακά μαντάτα για την ΑΕΛ από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (14/3) με τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ, εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν στα πλέι άουτ

Καλά και κακά νέα είχε για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο αγώνας της περασμένης Κυριακής (14/3) στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, πέρα από το αποτέλεσμα φυσικά, που ήταν αρνητικό για τους “βυσσινί” (ήττα με σκορ 1-3).

Τα καλά μαντάτα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Μάρκο Νούνιτς βρήκε δίχτυα ξανά για πρώτη φορά έπειτα από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν είχε πετύχει δύο τέρματα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μάλιστα, τότε ο Σλοβένος επιθετικός είχε σκοράρει δύο φορές, οδηγώντας σε νίκη τους “βυσσινί” με σκορ 2-3. Βεβαίως, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έμεινε άπραγος αγωνιστικά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τον Μάρτιο του 2020, που τον κράτησε εκτός μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου.

Με το γκολ που σημείωσε ο Νούνιτς έγινε ο όγδοος παίκτης στη λίστα των σκόρερ της ΑΕΛ την τρέχουσα σεζόν, κατά την οποία οι “βυσσινί” έχουν καταφέρει να πετύχουν μόλις 18 γκολ συνολικά ως τώρα. Όπως και να έχει, ο Τζιανλούκα Φέστα υπολογίζει και σε άλλα γκολ του Σλοβένου από εδώ και πέρα, που η ομάδα ετοιμάζεται για τα πλέι άουτ.

Στον πρώτο αγώνα αυτής της διαδικασίας, πάντως, ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του Νικολά Γιακιμόβσκι. Ο Σκοπιανός αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, καθώς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό -κι αυτά είναι τα κακά μαντάτα- είδε κίτρινη κάρτα, με την οποία συμπλήρωσε τέσσερις κι έτσι μένει ένα παιχνίδι εκτός στα πλέι άουτ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.